Programma

Pranayama
Bewust ademen maakt gezond en geeft een plezierig gevoel. De levens- of fijnstoffelijke energie (prana) in de lucht om ons kunnen we door beheersing (yama) van de juiste ademtechniek optimaal gebruiken. Zo kunnen we ons prestatievermogen vergroten, onze gezondheid bevorderen en spanningen opheffen. Pranayama is een onderdeel van de hatha en de ashtanga yoga.
Volgens de filosofie van de yoga, is het lichaam in staat zich op te laden met energie (prana) en deze naar believen overal heen te sturen. Hiervoor worden verschillende ademtechnieken gebruikt.

Workshop Pranayama

 Zondag 14 april 2019 9.30u – 11.00u

kosten: € 12,50

Docent: Dave Peeters

Schrijf hier in voor pranayama


Meditatie
Wanneer je mediteren met belangstelling benadert, wordt het niet meer simpel stil zitten. Je luistert naar de fluistering van de adem, geniet van het kloppende ritme van je hart. Je luistert naar het ritme van een mantra, terwijl deze in de lagen van onderbewustzijn doordringt.

In feite is het eerlijk zijn tegenover jezelf, stil worden, zien wat er is, ontspannen en een positieve kijk ontwikkelen op jezelf.

Hoe zou het zijn om alleen maar getuige te zijn van mijn gedachten?
Wie ben ik?

Workshop Meditatie

 Zondag 28 april 2019 10.00u – 11.00u

kosten: € 10,00

Docent: Dave Peeters

Schrijf hier in voor mediatie


Zonnegroeten

Wat zijn de zonnegroeten, wat doet het met je? Ben je nieuwsgierig of wil je verdieping…. Voor iedereen toegankelijk die meer wil ervaren over de zonnegroeten. Welke houding is waar goed voor?  Kortom.. workshop Zonnegroeten!

Workshop Zonnegroeten

Zondag 19 mei 2019 09.30u – 11.00u

kosten: € 12,50

Docent: Dave Peeters

Schrijf hier in voor zonnegroeten