Huys van Puur Moeder & Kind

Het Huys van Puur Moeder&Kindcentrum is een plek waar vrouwen terecht kunnen voor informatie en begeleiding op het gebied van zwangerschap, opvoeding en gezondheid. Door middel van lezingen, cursussen en inloopochtenden kunnen er nieuwe inzichten verkregen worden over hoe het óók kan, holistisch en natuurlijk, vanuit vertrouwen in plaats van vanuit controle. Kennis en kunde over hoe te bevallen, hoe onszelf te genezen en hoe onze kinderen op te voeden is van niet te onderschatten waarde. Tegelijkertijd zitten we soms met de handen in het haar en zoeken we onze houvast buiten onszelf. Hoe mooi zou het zijn om weer te kunnen vertrouwen op je eigen oordeel? Op je eigen gevoel en op je eigen kracht?

De lezingen, cursussen en inloopochtenden zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is, maar in het bijzonder voor (aanstaande) moeders. Om weer het vertrouwen in jezelf te vinden en in vrijheid te leven, op te voeden en te bevallen. Dus, lieve vrouw, voel je welkom!

De cursussen en lezingen worden georganiseerd in samenwerking met verschillende partners, waaronder Marie-José van Megen (Fluitenkruid, op avontuur in de natuur), Louise van Luijk (La Louz, begeleiding tijdens en na zwangerschap) en Judith Hendrix, coach voor vrouwen.

De drijvende kracht achter Huys van Puur Moeder&Kind zijn Eva Wetsteijn, yogadocente en homeopaat in opleiding en Céline Romijn, haptonoom en zwangerschapsbegeleider.